Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kirke Care 10 år - EFTERMIDDAG

JUN
09

Kirke Care 10 år - EFTERMIDDAG


Dato Fredag d. 9. juni 2023, Kl. 15:30 til kl. 16:30
Sted Torvet i Hillerød
Kirke Care 10  år - EFTERMIDDAG

Kirke Care Hillerød er 19 lokale folkekirker, frikirker og kirkelige foreninger, som er sammen om at styrke den positive, trygge atmosfære og sammenhængskraft i byen.

Gennem 10 år har små teams af frivillige fra byens forskellige kirker været til stede i byen med nærvær, lydhørhed og omsorg.

Teams af Kirke Care frivillige er til stede i byen med en bøn om at spejle Guds kærlighed til mennesker i byen - helt enkelt og praktisk i folks egen komfort-zone og på deres præmisser.

-Det har vi nu fået lov til - sammen som byens kirker - i 10 år.

Kirke Care har nu spredt sig til Vejle, Nørrebro, Frederikssund, Holstebro og Frederiksværk-Hundested. Og kirker i flere byer arbejder lige nu på at komme med.


Vi synes, det er værd at fejre. Kom med og glæd os ved at deltage - sammen med byens kirker, vores frivillige, samarbejdspartnere og Kirke Care foreninger fra andre byer!

Til reception på torvet i Hillerød vil der være sang og musik ved Marie Lind og Christian Engmark - og korte hilsner fra borgmester Kirsten Jensen, biskop <peter Birch, Frikirkenet, Nordsjællands Politi, Menighedsplejen i Danmark og Natteravnene.

Hvis ikke du kan deltage om eftermiddagen, er du velkommen til Kirke Care koncert i Hillerød Kirke kl. 20.00 med gospelkoret Corallerne eller på Torvet i Hillerød til kaffe og kage ca. kl. 21.15.

Tilmelding ikke nødvendig!