Hvem er vi?

Ullerød Kirke ligger i Hillerød Vest og er kirke for sognets 8.000 indbyggere.

Den røde murstensbygning fra 1909 er i sig selv et besøg værd – ikke mindst på grund af det smukke frescomaleri af Niels Skovgaard.

Børn og unge

Ullerød Kirke danner ramme om mange forskellige aktiviteter: Hvis du lige er blevet far eller mor og overvejer at få dit barn døbt, så kan det ske om søndagen eller ved en dåbsgudstjenesten, som vi kvartalsvis holder om lørdagen kl. 11.00.

Hvis du er på barsel, så tilbyder vi 'Babysalmesang' og for de lidt større har vi 'Legestuesalmesang'.

Kor, koncerter, musik

Det er også en god idé at holde øje med vores hjemmeside og abonnere på vores nyhedsbrev, hvis man er interesseret i klassisk og/eller rytmisk musik.

Kirken huser både et børnekor og et gospelkor. Begge kor øver og deltager med mellemrum i gudstjenesten. 2 gange årligt afholder gospelkoret også koncerter i kirken.

Desuden byder Ullerød Kirke naturligvis på søndagsgudstjeneste 10.30 for den, der gerne vil synge gamle og nye salmer, lytte til musik/korsang og høre en vedkommende prædiken.

Og hvis du gerne vil møde andre, deltage i foredrag, tilegne sig ny viden og synge sange fra Højskolesangbogen, så er der mulighed for dette i Caféhøjskolen , Tanker, tro og Take-away og Kristendom for voksne.

Stilhed og fordybelse

For den, der søger stilhed og fordybelse er kirken åben tirsdag - fredag 9.00 - 15.00.